Kihiline tarretisetort jogurti ja marjadega

Tarretisekoogi valmistamine pole keeruline, kuid tuleb arvestada tarretumisele kuluva ajaga. Tarretisekook on mõnusa maitsega marjarikas tort niisama maiustamiseks või peolauale.




KOOSTISAINED

PÕHI:

400 gr digestive küpsiseid
125 gr võid

JOGURTIKIHT:

1 l maasikajogurtit (või mõne teise maitsega jogurtit)
20 gr želatiini
veidi vett

MARJAKIHT:

200 gr maasikaid, vaarikaid, kirsse või virsikuid (värskeid või kompotina)
1 pakk vaarika- või maasikatarretist (või mõne muu maitsega tarretist)
vett vastavalt tarretise valmistamise juhendile

Tordi valmistamiseks võib kombineerida erinevaid maitseid jogurti, marjade ja tarretisega.




VALMISTUSJUHEND

1. Purusta köögikombainiga küpsised. Sulata või ning lisa küpsisepuru hulka. Sega korralikult läbi.

2. Vooderda lahtikäiva 26 cm läbimõõduga koogivormi põhi ja küljed küpsetuspaberiga.

3. Suru küpsisepuru koogivormi põhja.

4. Pane väheke vett poti põhja, lisa sinna želatiin. Lase seista umbes 10 minutit. Sulata želatiin vees ja lisa jogurti hulka. Sega korralikult läbi. Kalla segu koogivormi küpsisepuru peale. Lase tarretuda külmkapis üleöö.

5. Laota marjad jogurtikihi peale. Valmista tarretis vastavalt pakendil olevale juhendile. Lase jahtuda. Kalla tarretis tordile kõige pealmiseks kihiks. Lase külmkapis tarretuda vähemalt 6 tundi, veel parem üleöö.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Sünnihoroskoop


Horoskoop naisele


Saatus-tulevik horoskoop


Seinapilt lõuendil või kapal: veetilgad


Multitööriist: Bibury 21-osaline


Seguauto MAN TGS


Seinakaunistus: Päike


Taro kaardid: Tarot Nuages (koos raamatuga)


Tööriistakomplekt: 101-osaline


Käevõru: cherry kvarts


Vaas


Kaelakee: lasuriit (55 cm)

Seotud postitused